Deel informatie met Bump

BumpMet Bump wordt het kopiëren van bestanden tussen smartphones een simpele zaak. Dankzij NFC is een ‘bump’, ofwel kort de toetstellen tegen elkaar houden voldoende.

Tot nu toe blijft het gebruik van NFC in smartphones beperkt tot incidentele toepassingen. Google wil het eenvoudiger maken om gegevens te delen en neemt het bedrijf Bump over. Bump is een app voor Android en iPhone die het delen van bestanden cross platform mogelijk maakt. Samsung heeft voor de Galaxy’s al zoiets maar dat beperkt zich tot de Samsung toestellen. Met Bump kunnen we het allemaal. De app blijft vooralsnog beschikbaar.

Dit bericht werd geplaatst in Apps, Bedrijf en getagged met op door .

Over Ger Elskamp

Computergebruiker van het eerste uur. Programmeerde al toen de PC nog moest worden uitgevonden en pionierde op internet. Heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Was 15 jaar redacteur bij de computertijdschriften Computer Idee en PCM. Heeft honderden apparaten getest en gereviewd van computers tot smartphones en van printers tot camera's. Schrijft over technologie, kortweg over alles wat "connected" is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *