Google Play Music actief in Nederland

Play MusicDe online streaming muziekdienst, Google’s concurrent van Spotify, Google Play Music is per vandaag beschikbaar in Nederland.

We hebben er even op moeten wachten maar nu staan er 18 miljoen nummer ter beschikking van abonnees van ‘All Acces’. Het standaard (gratis) gebruik beperkt zich tot het uploaden van maximaal 20.000 eigen nummers in de cloud die dan vervolgens via internet op elk gewenst apparaat kunnen worden afgespeeld. Je kunt ook nummers kopen.

Met het All Access abonnement van € 9,99 per krijg je onbeperkt toegang tot de complete muziekverzameling van Google Play Music. De eerste maand All Access is gratis. Wie zich voor 15 november abonneert krijgt korting en betaald € 7,99 per maand. Er is een app voor Android. Voor de iOS, Windows Phone en PC is er ook een speciale webapp.

Dit bericht werd geplaatst in Internet, Mobiel en getagged met op door .

Over Ger Elskamp

Computergebruiker van het eerste uur. Programmeerde al toen de PC nog moest worden uitgevonden en pionierde op internet. Heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Was 15 jaar redacteur bij de computertijdschriften Computer Idee en PCM. Heeft honderden apparaten getest en gereviewd van computers tot smartphones en van printers tot camera's. Schrijft over technologie, kortweg over alles wat "connected" is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *