HTC One max phablet

HTC One maxHTC introduceert met de One max een ‘supersized’ smartphone ook wel als phablet aangeduid.
De One Max heeft een 5,9 inch full-HD 1080p beeldscherm. Bijzonder is dat HTC de One max uitrust met een vingerafdruklezer voor het unlocken van de schermbeveiliging. Net als de One beschikt de One max over de ultrapixel cameratechnologie met een uitstekende ruisarme beeldkwaliteit.

Vanbinnen vinden we een quad-core Qualcomm Snapdragon 600 processor met een 1,7 GHz cpu en 2 GB werkgeheugen. Goed voor uitstekende prestaties bij een acceptabel energiegebruik. Het toestel komt in een 16 en 32 GB variant. De 3300 mAh accu moet het mogelijk maken het einde van de dag te halen. Aan de voorkant vinden we een 2,1 MP camera voor het chatten.

De One max draait Android 4.3 met een vernieuwde versie van Sense met meer mogelijkheden in de HTC-Blinkfeed. In Nederland komt het toestel eind november een gaat € 749 kosten.

Dit bericht werd geplaatst in Mobiel en getagged met op door .

Over Ger Elskamp

Computergebruiker van het eerste uur. Programmeerde al toen de PC nog moest worden uitgevonden en pionierde op internet. Heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Was 15 jaar redacteur bij de computertijdschriften Computer Idee en PCM. Heeft honderden apparaten getest en gereviewd van computers tot smartphones en van printers tot camera's. Schrijft over technologie, kortweg over alles wat "connected" is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *