iPhone groter en goedkoper?

Apple iPhone 5Bij Apple is het uitblijven van een ontkenning al een bevestiging van een gerucht. Een voorbeeld hoe de geheimhoudingsmarketing bij Apple werkt. Zo zouden er grotere (4,7 e 5,7 inch) iPhones zowel als goedkopere iPhones rond de honderd dollar in de maak zijn.
Dit weet Reuters te melden op basis van een gesprek met Apple topman Tim Cook waarbij hij niet ontkennend reageerde op vragen over grotere iPhones. Uiteraard is er nog niets beslist en is alles nog mogelijk.

Het nieuws van de maandag begonnen Apple ontwikkelaars-conferentie: WWDC beperkt zich voornamelijk tot nieuwe versies van de besturingssystemen OS X (Mavericks) voor de Mac en iOS (7) voor de iPhone en iPad. Uiteraard met allerlei verbeteringen en nieuwe functies. Informatie over nieuwe hardware beperkt zich tot een nieuwe Mac Pro en Macbooks. Maar de conferentie is nog niet afgelopen, dus er is nog tijd voor een verassing in de vorm van Apple’s legendarische “One More Thing”. Er wordt door de Apple watchers nog wel rekening gehouden met de aankondiging van een iPhone 5S of een nieuwe iPad.

Hoe dan ook nieuwe mobiele apparaten van Apple hoeven we niet op korter termijn in de winkel te verwachten. Maar met het succes van Samsung met Android-smartphones en -tablets is het niet onmogelijk dat Apple daar iets tegenover gaat zetten in de vorm van een phablet-achtige grote iPhone of een goedkoper budgettoestelletje. Afwachten maar.

 

Dit bericht werd geplaatst in Mobiel en getagged met op door .

Over Ger Elskamp

Computergebruiker van het eerste uur. Programmeerde al toen de PC nog moest worden uitgevonden en pionierde op internet. Heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Was 15 jaar redacteur bij de computertijdschriften Computer Idee en PCM. Heeft honderden apparaten getest en gereviewd van computers tot smartphones en van printers tot camera's. Schrijft over technologie, kortweg over alles wat "connected" is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *