Samsung Galaxy Gear

Samsung Galaxy GearSamsung zal op de komende IFA elektronicabeurs in september zijn smartwatch onder de naam Galaxy Gear introduceren. Naar verwachting is Samsungs smartwatch dan in oktober verkrijgbaar.

In tegenstelling tot eerdere geruchten is de Samsung Galaxy Gear geen telefoon in zichzelf. Hij werkt met samen met een telefoon. Net als andere smartwatches is het een accessoire waarmee je op korte afstand je smartphone kunt bedienen. Hoe de Galaxy Gear smartwach eruit gaat zien is nog niet duidelijk. Er is prake van dat het het eerste apparaat wordt met een flexibel amoled scherm. Samsung troeft met deze op handen zijnde introductie de concurrenten die ook aan een smartwatch werken af. Apple, Google en Motorola ontwikkelen momenteel ook draagbare elektronica.

Samsung Galaxy Note III

Gelijk met de Galaxy Gear zal ook de Galaxy Note III, als opvolger van de Galaxy Note II geïntroduceerd worden. Deze zogenaamde ‘phablet’ zal dan voorzien zijn van actuele hardware en vergelijkbaar zijn met de Galaxy S4. Daarnaast krijgt de Note III een 5,7 inch super amoled scherm met full-hd resolutie.

Dit bericht werd geplaatst in Hardware, Mobiel en getagged met op door .

Over Ger Elskamp

Computergebruiker van het eerste uur. Programmeerde al toen de PC nog moest worden uitgevonden en pionierde op internet. Heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Was 15 jaar redacteur bij de computertijdschriften Computer Idee en PCM. Heeft honderden apparaten getest en gereviewd van computers tot smartphones en van printers tot camera's. Schrijft over technologie, kortweg over alles wat "connected" is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *