Samsung opent Experience Store in Haarlem

Samsung Experience Shop HaarlemSamsung opent vandaag zijn eerste Samsung Experience Store in Haarlem. Het zal wel geen toeval zijn dat deze winkel met vol met Samsungs mobiele apparaten en accessoires zich op nog geen steenworp afstand van de Apple Store bevindt.

Je vraagt je af wat Haarlem zo belangrijk maakt dat hier de na Amsterdam de tweede Apple Store en nu dan de eerste Samsung Experience Store wordt geopend. Ik ga er als Haarlemmer maar vanuit dat het komt omdat Haarlem jarenlang het predicaat beste winkelstad van Nederland gekregen heeft en nog steeds hoog scoort op de ranglijst van winkelcentra.

Hoe dan ook vanaf vandaag hebben consumenten de gelegenheid om de producten van Samsung zoals smartphones en tablets zelf en onder deskundige begeleiding zelf uit te proberen. Samsung gaat ca. 60 Experience Stores openen in Europa. In Brussel werd vorig jaar al een Experience Store geopend. De Haarlemse winkel in de Grote Houtstraat 80, is een samenwerking met PhoneHouse.

Dit bericht werd geplaatst in Bedrijf, Mobiel en getagged met op door .

Over Ger Elskamp

Computergebruiker van het eerste uur. Programmeerde al toen de PC nog moest worden uitgevonden en pionierde op internet. Heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Was 15 jaar redacteur bij de computertijdschriften Computer Idee en PCM. Heeft honderden apparaten getest en gereviewd van computers tot smartphones en van printers tot camera's. Schrijft over technologie, kortweg over alles wat "connected" is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *