Philips logo

PhilipsMet een nieuw logo en een nieuwe slogan timmer de nieuwe topman Van Houten aan de weg van het toch wel enigszins zoekende elektronicaconcern.

 

Met het nieuwe logo grijpt het bedrijf terug op het al sinds 1931 bestaande schildje met golven en sterren. Volgens van Houten onderschrijft het oppoetsen van het oude logo de historie van het bedrijf dat wil staan voor innovatie en degelijkheid. Het logo is zorgvuldig gemoderniseerd en kan nu weer jaren mee. Het zal zeker bijdragen aan de herkenbaarheid van het bedrijf, in tegenstelling tot de saaie rechte blauwe letters die de afgeloen jaren gebruikt werden als logo.

De nieuwe slogan ‘Innovation & You’ moet weergeven hoe producten die Philips maakt de mensen raakt. Het moet de technologie persoonlijk maken. Of dit beter is dan de voorgaande slogans: ‘Sense en simplicity’ en ‘Lets make things better’ mag je zelf beoordelen.

Dit bericht werd geplaatst in Bedrijf en getagged met op door .

Over Ger Elskamp

Computergebruiker van het eerste uur. Programmeerde al toen de PC nog moest worden uitgevonden en pionierde op internet. Heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Was 15 jaar redacteur bij de computertijdschriften Computer Idee en PCM. Heeft honderden apparaten getest en gereviewd van computers tot smartphones en van printers tot camera's. Schrijft over technologie, kortweg over alles wat "connected" is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *