Sony Playstation 4 grote hit

Sony PS4Dit weekeinde is de Sony Playstation 4 in de VS in de verkoop gegaan. In 24 uur zijn er maar liefst meer dan een miljoen van de gameconsoles verkocht. Dit maakt de PS4 direct de best verkopende gameconsole in de geschiedenis van Sony.

Rijen dik stonden de fans te wachten voor de winkels. Toch zijn de meeste van de ruim één miljoen stuks verkocht via de voorverkoop. Afgelopen vrijdag werd de Playstation 4 officieel gelanceerd in de VS. Sony wil zo concurrent Microsoft voorblijven die de nieuwe Xbox One een week later uitbrengt. Bij ons wordt de Playstation 4 op 29 november verwacht. Ook hier loop de voorverkoop al enige tijd. De Playstation 4 wordt in verschillende bundels uitgebracht vanaf € 439.

Helemaal probleemloos is de introductie van de PS4 niet. Zo zijn er een aantal consoles die weigeren op te starten. Onduidelijk is wat daarvan de oorzaak is. Sony biedt slachtoffers van dit probleem online support.

Dit bericht werd geplaatst in Gaming, Hardware en getagged met , op door .

Over Ger Elskamp

Computergebruiker van het eerste uur. Programmeerde al toen de PC nog moest worden uitgevonden en pionierde op internet. Heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Was 15 jaar redacteur bij de computertijdschriften Computer Idee en PCM. Heeft honderden apparaten getest en gereviewd van computers tot smartphones en van printers tot camera's. Schrijft over technologie, kortweg over alles wat "connected" is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *