Google Maps voor iPhone

GoogleMapsTrafficParisGoogle Maps voor iPhone is klaar. Het heeft even geduurd, maar voor iedereen die ontevreden is met de prestaties van de Apple eigen kaartenapplicatie die standaard in iOS6 zit, is er nu een alternatief. En Google doet zijn best om ook de iPhone-gebruikers aan zich te binden, want de app heeft de allernieuwste features samen met een gelikt uiterlijk meegekregen. Alle smaken van informatie zijn aanwezig: Gedetailleerde kaarten, satelietbeelden, streetview, navigatie enz.
Lees hier de eerste indrukken van website The Verge.

Apple zal er nog een kluif aan krijgen om deze app te overtreffen.Zelfs als Apple besluit om TomTom op te kopen. Sinds enige dagen gaat het gerucht dat Apple TomTom zou willen kopen om de eigen kaartenapplicatie verder te perfectioneren. Voor het toch een een beetje wegzakkende TomTom (er worden immers steeds minder navigatiekastjes verkocht) geen slechte zaak zou je denken.

Dit bericht werd geplaatst in Mobiel en getagged met , op door .

Over Ger Elskamp

Computergebruiker van het eerste uur. Programmeerde al toen de PC nog moest worden uitgevonden en pionierde op internet. Heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Was 15 jaar redacteur bij de computertijdschriften Computer Idee en PCM. Heeft honderden apparaten getest en gereviewd van computers tot smartphones en van printers tot camera's. Schrijft over technologie, kortweg over alles wat "connected" is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *