Logitech Harmony Ultimate en Smart Control

Logitech Harmony UltimatLogitech introduceert twee nieuwe mogelijkheden om al je home-entertainment-apparaten te bedienen. De Logitech Harmony Ultimate met touchscreen en HUB en de Logitech Harmony Smart Control ondersteunen beiden het gebruik van smartphone en tablet met gebruik van de Logitech Harmony App.

De naam van de Harmony Ultimate zegt het al. Dankzij het touchscreen en de Hub die zowel infrarood als bluetooth signalen gebuikt kun je met de Ultimate tot 15 apparaten bedienen, zelfs als die zich in een gesloten meubel (kast) bevinden. De Ultimate ondersteunt 225.000 apparaten waaronder nu ook de spelconsoles als de Sony PS3, Nintendo Wii en Wii U net als de komende Playstation 4 en Xbox.

Logitech heeft duidelijk goed geluisterd naar zijn klanten, nu de aandacht verschuift van de universele afstandsbedieningen, waar Logitech altijd al erg goed in is, naar de steeds vaker voor dat doel gebruikte smartphones en tablets. Logitech introduceert voor dit doel ook smartphone en tablet-apps die samen met de Logitech Hub gebruikt kunnen worden.

Wie geen €280 over heeft voor de Ultimate met touchscherm kan ook volstaan met de Logitech Harmony Smart Control. Deze heeft naast de Hub die met de smartphone- en tablet-apps gebruikt wordt ook nog een eenvoudige afstandsbediening als soort van backup voor de meest rudimentaire functies. De Logitech Smart Control gaat €129 kosten. De Logitech Harmony Smartphone App is in de app-store van Apple of via Google Play te downloaden. Meer informatie bij Logitech.

Dit bericht werd geplaatst in Apps, Hardware, Mobiel op door .

Over Ger Elskamp

Computergebruiker van het eerste uur. Programmeerde al toen de PC nog moest worden uitgevonden en pionierde op internet. Heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Was 15 jaar redacteur bij de computertijdschriften Computer Idee en PCM. Heeft honderden apparaten getest en gereviewd van computers tot smartphones en van printers tot camera's. Schrijft over technologie, kortweg over alles wat "connected" is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *