Met Sonos nu rechtstreeks streamen vanaf Android

Sonos voor AndroidHet streamen van muziek naar de intelligente Sonos afspeelapparaten wordt steeds beter. Met de nu uitgekomend Sonos-app voor Android kun je nu ook muziek van je Android-toestel rechstreeks op je Sonos netwerk afspelen.

De functionaliteit van de Sonos-app is met deze toevoeging een stuk uitgebreid. Nu speel je muziek of podcasts ook rechtstreeks af van je Android-smartphone of –tablet. Tot nu toe kon je op de geavanceerde netwerk-speakers van Sonos alleen muziek afspelen van andere netwerkbronnen of internet. De Android-app is hiermee net zo universeel geworden als de iPhone-app. Maak een afspeel lijst en speel je muziekselectie op een of meer Sonos-systemen tegelijk af. De Sonos App voor Android is geschikt voor Android vanaf 2.2.

Dit bericht werd geplaatst in Mobiel en getagged met op door .

Over Ger Elskamp

Computergebruiker van het eerste uur. Programmeerde al toen de PC nog moest worden uitgevonden en pionierde op internet. Heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Was 15 jaar redacteur bij de computertijdschriften Computer Idee en PCM. Heeft honderden apparaten getest en gereviewd van computers tot smartphones en van printers tot camera's. Schrijft over technologie, kortweg over alles wat "connected" is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *