Microsoft Surface Pro 3

Surface Pro 3Microsoft introduceert met de Surface Pro 3 een laptopvervanger. Nu  met een groter scherm. Hij is dunner en heeft de keuze uit snelle Intel Core I processoren en een pen.

De Surface Pro 3, het voorbeeld-tablet van Microsoft begint op het ideale Windows-tablet te lijken. Dankzij de snelle intel Core I processoren en een groter 12 inch HD-scherm met 2160 x 1440 pixels, is de tablet ook krachtig genoeg om als laptopvervanger te functioneren.

De tablet is maar 9,1 mm dik en weegt een bescheiden 800 gram. De behuizing is dan ook gemaakt van magnesium.  Deze keer levert Microsoft de Surface Pro met een digitale pen, bedoeld om de creatieven te gemoed te komen. Er is een kickstand die in verschillende posieties gebruikt kan worden. Het optionele magnetisch te bevestigen toetsenbord/schermcover heeft een groter touchpad meegekregen.

De Surface Pro is voor elk wat wils met een keur aan Intel Core I processoren te koop. Van de Core i3 tot de Core i7. Met resp. 4 of 8 GB ramgeheugen en 64 tot 512 GB flash opslagruimte. De prijzen lopen dan ook flink uiteen van € 819 tot € 1969. In Nederland leverbaar vanaf augustus. Uiteraard levert Microsoft de Surface Pro 3 met Windows 8.1.

Meer info: Tablets Magazine

 

Dit bericht werd geplaatst in Hardware, Mobiel en getagged met op door .

Over Ger Elskamp

Computergebruiker van het eerste uur. Programmeerde al toen de PC nog moest worden uitgevonden en pionierde op internet. Heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Was 15 jaar redacteur bij de computertijdschriften Computer Idee en PCM. Heeft honderden apparaten getest en gereviewd van computers tot smartphones en van printers tot camera's. Schrijft over technologie, kortweg over alles wat "connected" is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *