Spotify vs. Beats Music, nu onbeperkt Spotify luisteren

Spotify vs BeatsVlak voor de introductie van de concurrerende dienst Beats Music kondigt Spotify aan voor niet betalende luisteraars de tijdslimiet op te heffen. Zo probeert Spotify de concurrenten voor te blijven.

Tot nu toe was Spotify gratis te beluisteren tot een maximum van 10 uur per maand. Nu wordt dat onbeperkt. Wel blijven de andere beperkingen gelden zoals de reclames die tussen de nummers door gegooid worden en de shuffle mode voor mobiele luisteraars.

Duidelijk is dat Spotify de hete adem van de concurrenten in de nek voelt. Op deze manier hoopt Spotify zijn gebruikers aan zich te binden en zo de kans te vergroten dat ze uiteindelijk, de reclame zat, een betaald abonnement zullen nemen.

Beats Music

Beats Music, de koptelefoonfabrikant van Dr. Dre kondigde aan per 21 januari een eigen streaming muziekdienst te zullen openen, waar voor 10 dollar per maand onbeperkt van 20 miljoen songs genoten kan worden. Beats Music heeft de ambitie Spotify van de troon te stoten. Met de aangekondigde per dag één beschikbare ondersteuning door Sonos apparatuur maken ze een kans.

Voor velen is het ontbreken van de mogelijkheid om via Sonos streaming audio apparatuur concurrent Google Play Music te beluisteren een absolute No GO!
Beats Music begint in de VS en zal naar verluid snel in andere landen uitgebracht worden. Kortom het wordt spannend, wordt Beats de nieuwe Spotify Killer? Benieuwd wat Google gaat doen…

Dit bericht werd geplaatst in Internet, Mobiel en getagged met , op door .

Over Ger Elskamp

Computergebruiker van het eerste uur. Programmeerde al toen de PC nog moest worden uitgevonden en pionierde op internet. Heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Was 15 jaar redacteur bij de computertijdschriften Computer Idee en PCM. Heeft honderden apparaten getest en gereviewd van computers tot smartphones en van printers tot camera's. Schrijft over technologie, kortweg over alles wat "connected" is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *