WhatsApp overtreft SMS

WhatsAppVan de populaire berichtendienst WhatsApp is het aantal actieve gebruikers in een jaar tijd meer dan verdubbeld. Deze gebruikers zijn goed voor 50 miljard berichten per dag.


Het aantal berichten is meer dan verdubbelt sinds een jaar geleden van 20 naar 50 miljard per dag. WhatsApp overtreft hiermee het gebruik van de ondertussen traditionele SMS-diensten.

Privé berichten versturen van en naar smartphones is enorm populair. De op vrijwel alle mobiele platformen beschikbare app WhatsApp maakt dat de dienst bijzonder populair is bij de smartphone gebruiker. Ook de mogelijkheid om op eenvoudige wijze foto’s mee te sturen zal daar zeker aan bijdragen.

Bron: Mashable

Dit bericht werd geplaatst in Internet, Mobiel en getagged met op door .

Over Ger Elskamp

Computergebruiker van het eerste uur. Programmeerde al toen de PC nog moest worden uitgevonden en pionierde op internet. Heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Was 15 jaar redacteur bij de computertijdschriften Computer Idee en PCM. Heeft honderden apparaten getest en gereviewd van computers tot smartphones en van printers tot camera's. Schrijft over technologie, kortweg over alles wat "connected" is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *