Google Earth Tourgids

GoogleEarthNLMet de uitbreiding van Tour Guide in Google Earth heb je straks geen traditionele reisgids meer nodig. Google voegt aan de Tourgids in Google Earth ruim 100.000 nieuwe tours toe in 200 landen.

Ook bestaande tours worden verbeterd. Zo zijn er 3D-weergaven van bezienswaardige gebouwen, foto’s, video’s, panoramio foto’s, en Wikipedia informatie. Start een tour op je favoriete locatie en klik op de thumbnails om de volledige foto’s te zien.
De tourguide functie is aanwezig in Google Earth vanaf versie 7. Zowel voor de desktop als in de mobiele versies van het programma. Je hoeft Google Earth niet opnieuw te installeren voor de uitgebreide functionaliteit.

Zie ook het promofilmpje:

Bron: Google

Dit bericht werd geplaatst in Software en getagged met op door .

Over Ger Elskamp

Computergebruiker van het eerste uur. Programmeerde al toen de PC nog moest worden uitgevonden en pionierde op internet. Heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Was 15 jaar redacteur bij de computertijdschriften Computer Idee en PCM. Heeft honderden apparaten getest en gereviewd van computers tot smartphones en van printers tot camera's. Schrijft over technologie, kortweg over alles wat "connected" is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *