Asus Transformer Book V

Asus TransformerAsus introduceert met de Transformer Book V een volgend multifunctioneel apparaat. Een Windows tablet gecombineerd met een Android-smartphone.

Asus heeft eerder al diverse varianten van tablets en smartphones aangekondigd en/of uitgebracht. Nu toont het bedrijf op de Computex in Taipei een Transformer Book met een uitneembare Android smartphone. Het bekende Transformer concept zorgt er voor dat je een tablet al dan niet met een losneembaar toetsenbord als notebook of tablet kan gebruiken. De in het Tablet te docken smartphone voegt daar nog de nodige flexibiliteit aan toe.

De tablet is een volwaardig Windows-tablet met een 12,5 inch scherm een energiezuinige Intel Core processor. De Android smartphone heeft een 5 inch scherm en een Intel quod-core Atom processor in combinatie met Android 4.4 (Kitkat) als besturingssysteem.

De combinatie geeft je de mogelijkheid om het Android-besturingssysteem op de tablet in tablet mode te gebruiken. Koppel je de smartphone los dan heb je een volwaardig Windows tablet.
Handig of niet?

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized op door .

Over Ger Elskamp

Computergebruiker van het eerste uur. Programmeerde al toen de PC nog moest worden uitgevonden en pionierde op internet. Heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Was 15 jaar redacteur bij de computertijdschriften Computer Idee en PCM. Heeft honderden apparaten getest en gereviewd van computers tot smartphones en van printers tot camera's. Schrijft over technologie, kortweg over alles wat "connected" is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *